Info

Moneltako aamiainen on? Mihin saan auton? Tässä muutamia vinkkejä, ja lisää voit kysyä soittamalla. Vastaanottomme on miehitettynä ympäri vuorokauden.

 • Turun keskustan mielenkiintoisimmat kaupat ja ostospaikat sijaitsevat kivenheiton päässä Centrosta. Kauppatorillekin matkaa kertyy ainoastaan korttelin verran. Luonnollisesti myös kaikki Turun nähtävyydet löytyvät läheltä. Linna, Tuomiokirkko, ja Aurajokiranta.

  Kulttuurin ystäville löytyy museoita, taidetta, teatteria ja konsertteja. Kaikki helposti kulman takana. Tule vaikka keskiaikaisille markkinoille tai syksyn silakkamarkkinoiden aikaan.

  Ruokakulttuurin ystäville tarjolla on laaja valikoima korkeatasoisia ravintoloita vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

  Tekemistä ja ideoita Turkuun löydät myös VisitTurku -sivustolta.

 • Onko sinunkin mielestäsi reissun paras osuus hotelliaamiainen? Ilolla voimme todeta, että olemme aamiaisestamme todella ylpeitä. Tervetuloa maistamaan!

  Aamiainen arkisin klo 6.30–9.30 (heinä- ja elokuussa 7.00–10.00) , lauantaisin klo 7.30–10.30 ja sunnuntaisin klo 7.30 – 11.00.

  Ei-majoittuville aamiainen (22 €/hlö) soita ja varaa +358 2 2118100. Erikoisruokavalioista pyydämme mainitsemaan varausta tehtäessä.

 • Hotellimme sijaitsee Turun keskustassa suojaisella sisäpihalla osoitteessa Yliopistonkatu 12 a.

 • Pihaltamme löytyvät myös parkkipaikat (14 kpl). Pysäköinnistä veloitamme 16 €/vrk (12.00–12.00). Paikkoja ei voi varata etukäteen vaan ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

  Mikäli paikoitustilamme on täynnä niin kadulta löytyy myös parkkipaikkoja. Katupaikat ovat maksuttomia arkisin klo 20–09, lauantaisin klo 17:sta eteenpäin ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä koko päivän. Hotellin lähettyvillä on myös parkkitaloja mm. Puutorin Pysäköinti ja Turun Toriparkki

 • Centro on myös taidehotelli, sillä hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on esillä edustava kokoelma nykytaidetta.

  Teoksia on yli 50, ja tekijöiden joukossa ovat mm. Antoni Tápies, Lee Jaffe, Pierre Alechinsky, Pablo Tomek, Tapani Mikkonen, Voitto Vikainen ja Minna Komulainen.